Informasjon til gamle og nye medlemmer

Vi har nå begynt treningene i 2015 og det meste går som forventet! Vi har satt igang nye treningstider og det kommer folk på alle treninger. Det kan være litt problemer med å komme inn på mandagene (dørene kan være låst) men vi sender folk opp mellom treningene så det skal være mulig å komme inn. Vær presis, vi kan ikke holde vakt i 15 minutter.

For de som har meldt sin interesse for trening, men som ikke har dukket opp, så vil jeg anbefale å komme så fort som mulig sånn at dere kommer igang og ikke blir hengende etter.

Formen har 74 bevegelser, og det kan være en god idé å lære seg navnene på bevegelsene for å henge med. Her kan du finne en navneliste over bevegelsene.

Kontigenten våren 2015 er 800 kr og skal betales til kontonummer 1503.23.81534

Vi selger også noen fine t-skjorter og hettejakker. Kontakt meg om du er interessert!

Noen dager blir det ikke avholdt trening og i noen tilfeller kan jeg ikke avholde instruksjon. Se denne listen for hvilke dager som har treningsavbrudd.

Lik gjerne facebooksiden vår eller meld deg inn i gruppen vår hvis du ønsker å diskutere Taiji eller ønsker å få mer direkte tilbakemeldinger.

Videoer:

Her er en spilleliste med laojia-formen i 8 deler og her er en video av Stormester Chen Xiaoxing som gjør den samme formen.

Øystein

DSC01308