Nybegynnerkurs i Chen stil Taijiquan (Tai-Chi Chuan) våren 2020

Mandag 27. januar starter nybegynnerkurset vårt i Chen stil Taiji igjen. Vi feirer i år 10 års jubileum så vi ser fram til dette året og håper på å få markert jubileet i løpet av året. Følg med på dette.

Her er litt info for de som er interessert i å trene hos oss:

Første trening er gratis. Etter det må man betale kontigent. Jeg sender ut epost om dette men informasjonen fins også på klubbens nettside. Prisen for et semester er 1600 kr.

Treningene følger et fast mønster, vi har oppvarming og tøying, så gjør vi grunnleggende øvelser og stående meditasjon før vi øver på bevegelser fra formen vi trener (Laojia Yilu – 74 bevegelser).

Vi har to treninger i uken, men dere er ikke forpliktet å gå på begge. Samme pensum blir gjennomgått på begge treningene og det er selvsagt en fordel å møte opp til flere treninger i uken.

Taiji tar ofte lang tid å lære inn. Derfor anbefaler jeg nybegynnere å trene jevnt og kanskje få inn noen treningsøkter i uken på egen hånd. Dere kan repetere de tingene vi har gått gjennom slik at dere ikke glemmer dem fra gang til gang. Det beste er å trene hver dag, men det viktigste er å ha en rutine slik at man ikke gir det opp.

Jeg anbefaler å trene i flate sko. Typen er ikke så viktig, men joggesko med tykk hæl er ikke så veldig stabilt. Noen anbefaler innendørs fotballsko. Det fins også kampsport-sko som kan kjøpes som passer til dette formålet. Klubben har treningsbukser og t-skjorter til salgs hvis du er interessert.